Thursday, October 1, 2009

PR dari Tias

Mungkin yang sering baca blog gue bertanya-tanya.
"Kenapa nih Eric nulis-nulis gak jelas, pake bahasa Inggris pula!!".
Ya, gue bukan tipe 'penjawab pertanyaan' terutama pake B. Inggris, gak bisa, hehehe.
Tapi ini adalah PR dari si Tiaz yang sembarang memforward soal-soal ini ke gue, :P.
Sebagai blogger sejati, hasyah, gue bakal kerjain soal yang gue bisa dan semampunya, hehehe.

1. WERE YOU NAMED AFTER ANYONE?
Pastinya, Eric Cantona !! My father likes him and me too!! Cantona is the best football player!

2. WHEN WAS THE LAST TIME YOU CRIED?
Lebaran day? Did I cry? Kayaknya gak, lupa terakhir kali kapan, :D

3. DO YOU LIKE YOUR HANDWRITNG?
yes ofcourse, gue menghargai apapun yang gue punya dan gue hasilkan, hahahaha.

4. WHAT IS YOUR FAVORITE LUNCH MEAL?
yang bikin kenyang :P (nasi putih + mie goreng udah lebih dari cukup - hahaha.)

5. DO YOU HAVE KID(s)?
not yet pastinya.

6. IF YOU WERE ANOTHER PERSON, WOULD YOU BE FRIENDS WITH YOU?
Jelas !!

7. DO YOU USE SARCASM?
No No !! Gue bukan tipe kayak gitu, gue apa adanya, gak perlu sarkasme, langsung to the point aja, hahaha.

8. DO YOU STILL HAVE YOUR TONSILS?
Iya donk.

9. WOULD YOU BUNGEE JUMP?
Yes. Tapi gak pengen 'banci jumping', sereeem !! (masa loncat ama bencong?)

10. WHAT IS YOUR FAVORITE CEREAL?
Koko Crunch, yang lain kayaknya gak begitu mak nyuss!

11. DO YOU UNTIE YOUR SHOES WHEN YOU TAKE THEM OFF?
Tentunya tidak, tapi kalo' pas ada setan lewat mungkin gue beresin, :P

13. WHAT IS YOUR FAVORITE ICE CREAM?
Ice cream? Es dung-dung yang suka lewat depan rumah aja lah.

14. WHAT IS THE FIRST THING YOU NOTICE ABOUT PEOPLE?
wajah, kalo' mau nilai orang dari ketek ama dengkulnya susah.

15. RED OR PINK?
Red but not for Red Devils.

16. WHAT IS YOUR LEAST FAVORITE THING ABOUT YOURSELF?
My Mustache, just like Ame's (Lyla's drummer :D)

17. WHO DO YOU MISS THE MOST?
Aisyah, My Sister. She Passed away when she was young, :'(

18. DO YOU WANT EVERYONE TO COMPLETE THIS LIST?
Gak !

19. WHAT COLOR OF PANTS AND SHOES ARE YOU WEARING?
Black shorts and no shoes alias nyeker.

21. WHAT ARE YOU LISTENING TO RIGHT NOW?
Amazing in Bed - Lagu Hujan, Riot in Wonderland - Cobra vs Hyena, Burgerkill - Anjing Tanah.

22. WHAT COLOR CRAYON ARE YOU?
Polcadot maybe? :P

23. FAVORITE SCENTS?
My own gas, hemmm Lol.

24. WHO WAS THE LAST PERSON YOU TALKED TO ON THE PHONE?
My Mother.

25. HOW DO YOU KNOW THE PERSON WHO SENT THIS TO YOU?
blog go blog !

26. FAVORITE SPORTS TO WATCH?
Football, Boxing, Basketball, Badminton, Chess?

27. HAIR COLOR?
black

28. EYE COLOR?
dark -black and brown-

29. DO YOU WEAR CONTACTS?
not yet, nearly, hahaha.

30. FAVORITE FOODS?
Nothing specials. All foods are good.

31. SCARY MOVIES OR HAPPY ENDINGS?
Bukan dua-duanya, pengennya Scary ending!! :D

32. LAST MOVIE YOU WATCHED?
The Wild (on TV)

33. WHAT COLOR SHIRT ARE YOU WEARING?
Blue

34. SUMMER OR WINTER?
winter, pengen banget main perang bola salju, haha.

35. HUGS OR KISSES?
hugs for friends and kisses for girlfriend, Lol.

37. DESCRIBE YOUR PENCIL CUP
pencil cup? Kalo yang dimaksud 'wadah potlot' mah warnanya pink, haha (cuma dikasih, gak baik kalo gak dipake).

38. FAVORITE ARTIST(s)?
Sandra Dewi is number one!!

39. WHAT BOOK ARE YOU READING NOW?
Ensiklopedia mini hewan, hehehe. (gak ada bosennya baca buku itu)

40. WHAT IS ON YOUR MOUSE PAD?
mouse and tai cicak, hiiii. baru nyadar gue.

41. WHAT DID YOU WATCH ON TV LAST NIGHT?
News about Quake in Padang, :'(

42. FAVORITE SOUND(S)
Indie music (the genre = everything; punk, metal, nu:wave, whatever lah).

43. ROLLING STONES OR BEATLES
I'm a Beatlemania.

44. WHERE IS THE FARTHEST PLACE YOU HAVE BEEN IN YOUR OWN COUNTRY?
Bali.

45. DO YOU HAVE A SPECIAL TALENT?
Yes. Gue bisa naikin salah satu alis gue, yaitu yang kiri.

46. WHERE WERE YOU BORN?
Jogja pastinya.

47 FAVORITE PIECE OF JEWELRY?
Nothing !!

48. HOW DID YOU MEET YOUR SIGNIFICANT OTHER?
Biasa aja lah (jaim mungkin ya?). :P


No comments: